HOE GAAN WE TE WERK?

Jouw link met je doelpubliek.

We maken kennis en stellen onze aanpak voor
Welk doel heeft je website? Wat moet hij zeker kunnen? Welke stijl en uitstraling wil je? Zijn er integraties met bestaande systemen nodig? Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat we goed weten wat jij verwacht. Op voorhand overlopen we een uitgebreide checklist die de basis vormt voor al het verdere werk. Vervolgens stellen we een plan van aanpak voor, inclusief een offerte op maat en een eerste timing.

Heb je geen vragen meer? Ligt de offerte binnen de verwachtingen?

Tijd voor actie!
Een goede voorbereiding is het halve werk. Hieronder vind je tekst en uitleg bij de belangrijkste fases binnen het ontwikkelingstraject van je website.

1. We structureren de content van je website expand

Dankzij wireframes krijg je een goed inzicht in de navigatie, indeling en inhoud van je website. Tijdens deze fase focussen we minder op het visuele. De nadruk ligt eerder op de structuur en logische samenhang van alle content op de verschillende pagina’s. Logo’s, teksten en foto’s hebben we dus nog niet nodig.

2. Voorontwerp op basis van je huisstijl expand

Je ontvangt een eerste ontwerp in de vorm van dummy-pagina’s waarop je huisstijl, voorlopige teksten en foto’s zijn geïmplementeerd. Zo krijg je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Lost het ontwerp je verwachtingen in? Dan beginnen we met de programmatie.

3. We coderen je website expand

We beginnen met de eigenlijke website-ontwikkeling, met oog voor een optimaal gebruiksgemak en zoekmachineoptimalisatie. Voor jou hét moment om alle teksten en foto’s zoveel mogelijk klaar te hebben. We koppelen je website ook aan een beheersysteem zoals WordPress of Drupal. Zo kan je achteraf eenvoudig zelf aanpassingen doen aan de content. Is je website puur maatwerk? Dan bouwen we zelf een beheersysteem.

4. We implementeren teksten en foto’s expand

Als alle typepagina’s geprogrammeerd zijn, implementeren we de definitieve teksten en beelden. Spannend, want je ontvangt meteen ook een voorlopige link naar jouw nieuwe website!

5. Finetuning op basis van gebruikerservaring expand

In dit stadium treedt vaak het fenomeen ‘voortschrijdend inzicht’ op. Hoe intensief er vooraf ook is nagedacht over het concept, bepaalde zaken ervaar je pas echt als je de website gebruikt. Jij test de voorlopige link, wij beoordelen alle bevindingen en bepalen in overleg welke optimalisaties nog kunnen binnen de offerte.

6. Je website gaat live expand


Toch nog een extra vraag? Stuur ons gerust een mailtje!

CONTACT