HOE GAAN WE TE WERK?

Indruk maken op jou. Vanaf de eerste klik.

We maken kennis …
Succesvol samenwerken, kan alleen als we weten wie jij bent en wat jij verwacht. Wat is het doel van je website? Wat wil je uitstralen? Wat moet de website kunnen? Zijn er integraties met bestaande systemen nodig? Veel vragen die we jou tijdens een eerste kennismakingsgesprek stellen. Live of via videocall, wat jou het best uitkomt.

… stellen een aanpak voor
Op basis van jouw verwachtingen en onze kennis stellen we een plan van aanpak voor. Je ontvangt een offerte voor een website die volledig voldoet aan je wensen, behoeftes en ambities.

… en starten met ontwerpen.
Om te beginnen ontwikkelen we een ‘dummy’ website die een goed beeld geeft van het uiteindelijke resultaat. We introduceren de huisstijl, en implementeren teksten en voorlopig beeldmateriaal. Je ontdekt hoe je website eruit ziet en hoe alle pagina’s doorlinken. Hét moment om te kijken of alles werkt zoals jij het wil. Lost het ontwerp je verwachtingen in? Dan beginnen wij met de programmatie.

Nog één ding: fotografie kan een website maken of kraken. Beschik je zelf over kwalitatief beeldmateriaal? Dan gaan we daar graag mee aan de slag. Laat je ons liever toch foto’s nemen? Dan schakelen we een professionele fotograaf voor je in. Wij hebben in ons netwerk verschillende mensen die daarbij kunnen helpen.

 

JE WEBSITE GAAT ONLINE!

Zodra je website live staat, krijg je van ons een uitgebreide uitleg over de precieze werking. Dat gaat over eenvoudige dingen zoals de navigatie, maar ook over hoe je zelf foto’s en teksten kunt aanpassen. Zo ben je helemaal klaar om je website eigenhandig te beheren. Laat je die extraatjes toch liever aan ons over? Dat kan uiteraard ook!

REFERENTIES

image

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT KOST EEN WEBSITE? expand

Daar is jammer genoeg geen eenduidig antwoord voor. Alles hangt af van wat je wil. De prijs varieërt naargelang van de aard, omvang en technische complexiteit van je website.

BIEDEN JULLIE HOSTING AAN? expand

Zeker en vast. We regelen niet enkel de verhuis van je website, maar garanderen ook op elk moment een optimale werking. Updates, back-ups en 2 uur support zitten standaard in ons hostingpakket.

MIJN SITE STAAT ONLINE. WAT NU? expand

Zit je met een vraag? Of wil je een kleine aanpassing doorvoeren aan je website? Geen probleem: in het hostingpakket is 2 uur support per jaar voorzien. In de meeste gevallen volstaat dat ook. Bovendien houden we je website gezond met preventieve updates. Wens je toch extra functionaliteiten of wil je bepaalde dingen wijzigen die meer tijd in beslag nemen? Dan krijg je op voorhand altijd een overzicht van het kostenplaatje. Heb je vragen over het eigenlijke ontwerp, dan zorgt onze technische partner Matica ervoor dat je terug in contact komt met ons.

OPTIMALISEREN JULLIE MIJN WEBSITE VOOR GOOGLE? expand

Wij bouwen alle websites in WordPress of Drupal. Twee heldere platformen die Google graag in de armen sluit. Daarnaast garanderen we een cleane codering, zodat Google je website vlot indexeert.

KAN IK EXTRA SCOREN MET SEO EN SEA? expand
Je website optimaliseren met SEO en SEA kan zeker. Alleen is dat een apart traject, waarvoor we je in contact brengen met een gespecialiseerde partner. Houd altijd in het achterhoofd dat dergelijke optimalisaties geen wonderen verrichten. Door de enorme online concurrentie is het quasi onmogelijk helemaal bovenaan de zoekresultaten te komen. Je website nog beter laten scoren, dat kan uiteraard wel!