KAPLUS

Webdesign met impact

Wil je als zelfstandige, vrije beroeper of KMO ook de mogelijkheden van internet voluit benutten?
Dan ontwerpen en ontwikkelen grafisch bureau Kaplus en IT-partner Matica jouw website. We zorgen voor een uitgesproken concept,
een vormgeving die voor zich spreekt en alle functionaliteiten die jouw verhaal nodig heeft.

Van een one-pager tot een website of webshop op maat. Een team van ervaren grafische ontwerpers, developers en Google Analytics-specialisten
bepaalt samen met jou de invulling en werking, op basis van jouw wensen, behoeften en budget.

264
PROJECTEN
329.793
ADWORDS KLIKS
65
JAAR ERVARING* *SAMENGETELD :-)

AANBOD

Iedereen verdient een professionele website, afgestemd op zijn verhaal en afhankelijk van zijn specifieke wensen. Daarom hebben wij vier verschillende formules uitgewerkt.
Website op maat
Ons maatwerk
Budget website
Onze formules
online marketing
Onze marketingtroeven

REFERENTIES

SUPPORT

Met Kaplus en Matica kies je voor twee partners die elk op een ander punt sterk staan. Aan de ene kant serveren we jou een straffe portie verbeeldingskracht en een aantrekkelijk visueel concept, aan de andere kant kan je rekenen op een partner die ervoor zorgt dat je website werkt zoals het hoort.

Bovendien is er meer. Matica helpt je ook met je hardware, de installatie van mailboxen en geeft je meer uitleg over de precieze werking van je online visitekaartje. Kortom: je kiest voor een totaalservice, waarbij elk probleem en elke vraag een oplossing krijgen.

Lees verder over Matica

TEAM

Wie spreidt zijn of haar vleugels voor jou? Een blik op ons team.

Katrien Smet

Designer Kaplus
katrien@kaplus.be

Je contactpersoon van bij de start. Zij bepaalt de vorm en structuur van je website en begeleidt je doorheen het hele traject.

Katrien CLAES

Designer Kaplus
katrien.claes@kaplus.be

Grafisch vormgever. Zij denkt mee het concept uit, verzorgt het ontwerp en de invulling van alle content. Daarnaast staat ze in voor de opvolging van je project.

CEDERIC VAN HERREWEGHE

Webdeveloper Matica
cedericvh@matica.be

Developer en docent IT en development die er met de juiste technische ingrepen voor zorgt dat je website haarfijn werkt. Zorgt ook voor technische ondersteuning en begeleiding eens je website online staat.

ALEXANDER STIERMAN

Online marketeer Matica
alexanders@matica.be

Denkt marketinggericht en laat je strategisch scoren in Google, zodat je meer bezoekers aantrekt en dus meer uit je website haalt.

Naast dit vaste team doen wij een beroep op freelancers met elk hun eigen specialiteit, zodat je gericht geholpen wordt. Beschik je niet over teksten? Of heb je behoefte aan bijpassende foto’s? Dan doen onze copywriters en fotografen de job voor jou.