AANBOD

Niets moet, alles kan. Het resultaat is altijd stijlvol en professioneel. Ontdek hieronder onze verschillende formules.
Website op maat
ons maatwerk
Budget website
onze formules
Online marketing
onze marketingtroeven
ZO WERKT DAT...

WE MAKEN KENNIS …

Wat betekent jouw zaak in essentie? Welke verwachtingen heb je van je website? Over welke functionaliteiten moet hij beschikken? Dat alles gaan we na tijdens een gestructureerd gesprek. Een groot plan hoef je niet te hebben, gewoon een goede kijk op de zaak zodat we een aanknopingspunt hebben.

NOG GEEN LOGO OF HUISSTIJL?

Elke onderneming heeft een eigen identiteit, veruiterlijkt in een huisstijl en logo. Het zijn minimumvereisten om professioneel en geloofwaardig over te komen. Beschik je hier niet over of heb je nood aan vernieuwing? Dan helpt Kaplus je ook hier verder. Op deze pagina kan je tal van referenties bekijken.

… BRENGEN ORDE IN DE CHAOS

Jouw input en onze expertise. Een onklopbaar duo in de vorm van een effectieve websitestrategie. We stellen een structuur voor, stellen een retroplanning op en bekijken wat praktisch noodzakelijk is. Welke domeinnamen zijn beschikbaar? Hoe zit het met de content? Is er tekst- en fotomateriaal beschikbaar? Kortom, we plannen alles in, zodat we vlot aan de slag kunnen

DOMEINNAAM / HOSTING

Host je je domein of website momenteel bij een andere provider? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Wij verzekeren een probleemloze overgang en een volledige ondersteuning.

… EN GEVEN VORM

We gieten foto’s en tekst in een eerste ontwerpvoorstel waar je gerust kritisch mee mag omgaan. Na je feedback passen we aan waar nodig en werken we alles verder uit.

WE PROGRAMMEREN …

Als het ontwerp helemaal op punt staat, spreken wij onze IT-partner aan die het technische luik openklapt. Matica zorgt ervoor dat je website netjes landt op het internet en in de verschillende browsers en op verschillende toestellen optimaal tot zijn recht komt. Na dit proces ontvang je ook een eerste link. Let op: op dat moment is je website nog niet volledig ingevuld. De focus ligt hier op de werking en de technische kant.

… EN VULLEN IN

Grafiek en programmatie komen samen: we leveren je website volledig ingevuld op.

je site gaat online!

Als je website online staat, leggen we je graag de werking ervan uit. We leren je hoe je zelf aanpassingen uitvoert en hoe je alle functies beheert.

Ook als je website online staat, helpen we je verder. Ontbreekt het je bijvoorbeeld aan tijd om zelf je site te beheren? Dan nemen we je ook die zorg uit handen.

Wat zit sowieso vervat in onze service?

Samenwerking met Matica, specialist in soft- en hardware

Als je website gelanceerd is, heb je nog 10 werkdagen de tijd om kleine wijzigingen voor te stellen. Daarna liggen ontwerp en grafiek helemaal vast. Bijgevolg verschuift je aanspreekpunt van Kaplus naar Matica, onze IT-partner die instaat voor de technische kant van de zaak. Heb je bijkomende vragen over de eigenlijke werking van je website? Dan staan zij klaar om je met veel kennis, kunde en geduld te helpen.

Hosting van je website

Matica verzorgt ook de hosting van je website. Die krijgt namelijk een bepaald domein toegewezen op een server of provider verbonden met het internet. Noem het de vergunning van je website om zich online te mogen vestigen. Host je je domein of site momenteel bij een andere provider? Geen probleem, dan zorgen we voor een vlekkeloze overgang en een volledige ondersteuning.

Handigheden om Google te vriend te houden

Wordpress, Joomla en Magento. Om er maar enkele te noemen. Platformen voor het bouwen van een website die Google graag in de armen sluit. We garanderen je een cleane codering zodat Google je website vlot indexeert. Door het gebruik van SEO en SEA bieden we je bovendien extra troeven om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten.

Support

Zit je met een vraag, of wil je een kleine aanpassing doorvoeren aan je website? Geen probleem: in het hostingpakket is 2 uur support per jaar voorzien. In de meeste gevallen volstaat dat ook. Bovendien houdt Matica je website gezond met preventieve updates. Wens je toch extra functionaliteiten of wil je bepaalde dingen wijzigen die meer tijd in beslag nemen? Dan krijg je op voorhand altijd een overzicht van het kostenplaatje. Heb je vragen over het eigenlijke ontwerp, dan zorgt Matica ervoor dat je terug in contact komt met Kaplus.