AANBOD

Niets moet, alles kan. Het resultaat is altijd stijlvol en professioneel. Ontdek hieronder onze verschillende formules.
Website op maat
ons maatwerk
Budget website
onze formules
Online marketing
onze marketingtroeven
Webshop

Jouw webshop: verschillende applicaties, verschillende mogelijkheden

Webshops zijn niet meer weg te denken in het digitale tijdperk en betekenen een enorme meerwaarde voor je bedrijf. Je klanten kunnen producten aankopen zonder dat het hen veel moeite kost. Wij bouwen voor jou een applicatie op maat en integreren ze in je bestaande processen en toepassingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

We kunnen gebruik maken van bestaande webshop systemen of we kunnen iets volledig op maat bouwen. Beide soorten voldoen aan alle eisen om online te verkopen. Een mooi vormgegeven webshop die je van A tot Z onder controle hebt. Je laat je klanten visueel kennismaken met je producten, verzorgt zelf de updates en verwerkt de bestellingen. Je kan onbeperkt producten en productgroepen online zetten, met heel wat extra opties. En natuurlijk integreren we het online betaalsysteem en de verzendmethoden die jij verkiest.
Visueel mooi en duidelijk ontwerp :
Een overzichtelijke manier om orders te beheren :

Wat zit sowieso vervat in onze service?

Samenwerking met Matica, specialist in soft- en hardware

Als je website gelanceerd is, heb je nog 10 werkdagen de tijd om kleine wijzigingen voor te stellen. Daarna liggen ontwerp en grafiek helemaal vast. Bijgevolg verschuift je aanspreekpunt van Kaplus naar Matica, onze IT-partner die instaat voor de technische kant van de zaak. Heb je bijkomende vragen over de eigenlijke werking van je website? Dan staan zij klaar om je met veel kennis, kunde en geduld te helpen.

Hosting van je website

Matica verzorgt ook de hosting van je website. Die krijgt namelijk een bepaald domein toegewezen op een server of provider verbonden met het internet. Noem het de vergunning van je website om zich online te mogen vestigen. Host je je domein of site momenteel bij een andere provider? Geen probleem, dan zorgen we voor een vlekkeloze overgang en een volledige ondersteuning.

Handigheden om Google te vriend te houden

Wordpress, Joomla en Magento. Om er maar enkele te noemen. Platformen voor het bouwen van een website die Google graag in de armen sluit. We garanderen je een cleane codering zodat Google je website vlot indexeert. Door het gebruik van SEO en SEA bieden we je bovendien extra troeven om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten.

Support

Zit je met een vraag, of wil je een kleine aanpassing doorvoeren aan je website? Geen probleem: in het hostingpakket is 2 uur support per jaar voorzien. In de meeste gevallen volstaat dat ook. Bovendien houdt Matica je website gezond met preventieve updates. Wens je toch extra functionaliteiten of wil je bepaalde dingen wijzigen die meer tijd in beslag nemen? Dan krijg je op voorhand altijd een overzicht van het kostenplaatje. Heb je vragen over het eigenlijke ontwerp, dan zorgt Matica ervoor dat je terug in contact komt met Kaplus.