AANBOD

Niets moet, alles kan. Het resultaat is altijd stijlvol en professioneel. Ontdek hieronder onze verschillende formules.
Website op maat
ons maatwerk
Budget website
onze formules
Online marketing
onze marketingtroeven
ONLINE MARKETING

Wat doen wij voor jou?

Wat betekent jouw zaak in essentie? Welke verwachtingen heb je van je website? Over welke functionaliteiten moet hij beschikken? Dat alles gaan we na tijdens een gestructureerd gesprek. Een groot plan hoef je niet te hebben, gewoon een goede kijk op de zaak zodat we een aanknopingspunt hebben.

Scoor gericht in Google en verwelkom meer bezoekers

Wie hoog scoort in de zoekresultaten, vergroot zijn online zichtbaarheid en trekt dus meer bezoekers aan op zijn website. Alleen: de concurrentie is vandaag groter dan ooit. Een goed geoptimaliseerde website die Google met open armen ontvangt is een noodzaak. Wij helpen je met de juiste strategie en middelen, zodat je website zich tot de juiste mensen richt en zo meer reacties verzamelt.

SEO: met enkele doeltreffende technische ingrepen optimaliseren we je website voor de zoekmachines, zodat je op een organische manier hoger komt te staan in de zoekresultaten.

SEA: met een advertentiestrategie via Google Adwords loodsen we geïnteresseerden en potentiële klanten naar je website. Hiervoor betaal je een bedrag per persoon die op je online pagina komt.


Bekijk onze verschillende formules


SEO Basis

(inbegrepen)

SEO Basis : We zorgen er voor dat de website optimaal vindbaar is voor Google en maken voor jou een Google Analytics account zodat je het gebruik van de website kan volgen.


Is dit wat je zoekt? Heb je vragen?


Startpakket - meten is weten

260 euro (excl. BTW)

Met de SEO Basis zal Google je site indexeren en opzoekbaar maken. Met Google Analytics krijg je statistieken over je website. Maar wil je prominenter aanwezig zijn met je website en actief nieuwe klanten werven dan heb je meer nodig.

Met het startpakket zorgen we er voor dat:
1. je website volledig geïntegreerd is in alle tools die Google biedt voor optimalisatie
2. je in een latere fase de resultaten in Google professioneel kan bijsturen
3. je op elk moment met het dashboard kan volgen hoe je website het doet.

In het startpakket doen we het volgende:
1. Google Tag Manager instellen: hiermee kunnen we later allerlei andere meetinstrumenten van Google integreren, zoals het analyseren hoe de mensen de site gebruiken, het opbouwen van een publiek voor online marketing, enz.
2. Google Search Console inrichten: hiermee kunnen we de positie van de website binnen Google meten. We leveren aan Google ook een sitemap zodat indexeren vlotter gaat. De resultaten uit Google Search Console kunnen we gebruiken om gerichte trefwoorden te gebruiken in verdere blogposts.
3. Google Analytics koppelen met de andere tools: hiermee verbeteren en verfijnen we de meetresultaten in Analytics.
4. Google Data Studio: dit is een dashboard waarmee je de performantie van je website op elk moment kan volgen.
5. Google Mijn Bedrijf: aanmelden van je bedrijf bij Google zodat die op Google Maps e.d. wordt opgenomen.


Is dit wat je zoekt? Heb je vragen?


Online marketing

650 euro (excl. BTW)

Nog een stap verder is ons begeleidingsprogramma voor online marketing. We nemen samen met jou de resultaten uit het startpakket met je door en geven aan waar er winst te halen is. We adviseren de beste strategie en je kiest zelf hoeveel je zelf doet of door ons laat doen. Bij deze aanpak vertrekken we van het aantal klanten dat contact opneemt via de website en bouwen van daaruit aan een strategie om het aantal mogelijke klanten te verhogen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de keywords in je site optimaliseren, een Facebook-pagina verbeteren, Pinterest instellen, een Instagram-account aanmaken of advertentiecampagnes met bijvoorbeeld Google Adwords voor je opzetten.

We werken in rondes van 10 uur waarbij we de resultaten toelichten en advies verlenen voor volgende stappen. Je kiest dan zelf of je op eigen kracht verder gaat of samen met ons verder optimaliseert. Omdat onze klanten actieve ondernemers zijn hanteren we vooral maximale zelfredzaamheid waarbij we optreden als coach om er voor te zorgen dat je zelf gaandeweg de technieken van online marketing leert.

We kunnen ook in regie werken. Kostprijs is dan 65 euro (excl. BTW) per uur. Koop je het pakket op voorhand in, dan is de kostprijs slechts 600 euro (excl. BTW)


Meer weten over hoe we precies tewerk gaan?


Wat zit sowieso vervat in onze service?

Samenwerking met Matica, specialist in soft- en hardware

Als je website gelanceerd is, heb je nog 10 werkdagen de tijd om kleine wijzigingen voor te stellen. Daarna liggen ontwerp en grafiek helemaal vast. Bijgevolg verschuift je aanspreekpunt van Kaplus naar Matica, onze IT-partner die instaat voor de technische kant van de zaak. Heb je bijkomende vragen over de eigenlijke werking van je website? Dan staan zij klaar om je met veel kennis, kunde en geduld te helpen.

Hosting van je website

Matica verzorgt ook de hosting van je website. Die krijgt namelijk een bepaald domein toegewezen op een server of provider verbonden met het internet. Noem het de vergunning van je website om zich online te mogen vestigen. Host je je domein of site momenteel bij een andere provider? Geen probleem, dan zorgen we voor een vlekkeloze overgang en een volledige ondersteuning.

Handigheden om Google te vriend te houden

Wordpress, Joomla en Magento. Om er maar enkele te noemen. Platformen voor het bouwen van een website die Google graag in de armen sluit. We garanderen je een cleane codering zodat Google je website vlot indexeert. Door het gebruik van SEO en SEA bieden we je bovendien extra troeven om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten.

Support

Zit je met een vraag, of wil je een kleine aanpassing doorvoeren aan je website? Geen probleem: in het hostingpakket is 2 uur support per jaar voorzien. In de meeste gevallen volstaat dat ook. Bovendien houdt Matica je website gezond met preventieve updates. Wens je toch extra functionaliteiten of wil je bepaalde dingen wijzigen die meer tijd in beslag nemen? Dan krijg je op voorhand altijd een overzicht van het kostenplaatje. Heb je vragen over het eigenlijke ontwerp, dan zorgt Matica ervoor dat je terug in contact komt met Kaplus.