AANBOD

Niets moet, alles kan. Het resultaat is altijd stijlvol en professioneel. Ontdek hieronder onze verschillende formules.
Website op maat
ons maatwerk
Budget website
onze formules
Online marketing
onze marketingtroeven
ONLINE MARKETING

Wat doen wij voor jou?

Wat betekent jouw zaak in essentie? Welke verwachtingen heb je van je website? Over welke functionaliteiten moet hij beschikken? Dat alles gaan we na tijdens een gestructureerd gesprek. Een groot plan hoef je niet te hebben, gewoon een goede kijk op de zaak zodat we een aanknopingspunt hebben.

Scoor gericht in Google en verwelkom meer bezoekers

Wie hoog scoort in de zoekresultaten, vergroot zijn online zichtbaarheid en trekt dus meer bezoekers aan op zijn website. Alleen: de concurrentie is vandaag groter dan ooit. Een goed geoptimaliseerde website die Google met open armen ontvangt is een noodzaak. Wij helpen je met de juiste strategie en middelen, zodat je website zich tot de juiste mensen richt en zo meer reacties verzamelt.

SEO: met enkele doeltreffende technische ingrepen optimaliseren we je website voor de zoekmachines, zodat je op een organische manier hoger komt te staan in de zoekresultaten.

SEA: met een advertentiestrategie via Google Adwords loodsen we geïnteresseerden en potentiële klanten naar je website. Hiervoor betaal je een bedrag per persoon die op je online pagina komt.


Bekijk onze verschillende formules


FORMULE 100

€ 1 per bezoeker

100 extra bezoekers

Via Google Adwords ontwikkelen we een advertentiecampagne gebaseerd op zoekwoorden die extra bezoekers naar je website leiden. We kiezen voor woorden die minder frequent gekozen worden maar wel een grotere impact hebben. Voor elke persoon die via deze trefwoorden op jouw link klikt, betaal je maximum € 1. Bij de honderdste bezoeker stopt de campagne en heb je bijgevolg € 100 geïnvesteerd.

Wil je dat de campagne niet onderbroken wordt na de honderdste bezoeker? Dan zorgen wij ervoor dat ze automatisch verlengd wordt en zo voordeel blijft halen uit het extra aantal bezoekers.


Is dit wat je zoekt? Heb je vragen?


FORMULE 50

€ 2 per bezoeker

50 extra bezoekers

Via Google Adwords ontwikkelen we een advertentiecampagne gebaseerd op zoekwoorden die extra bezoekers naar je website leiden. We kiezen voor woorden met een hoge concurrentiepositie. Voor elke persoon die via deze trefwoorden op jouw link klikt, betaal je maximum € 2. Bij de vijftigste bezoeker stopt de campagne en heb je bijgevolg € 100 geïnvesteerd.

Wil je dat de campagne niet onderbroken wordt na de vijftigste bezoeker? Dan zorgen wij ervoor dat ze automatisch verlengd wordt en zo voordeel blijft halen uit het extra aantal bezoekers.


Is dit wat je zoekt? Heb je vragen?


Facebook strategie

Social media zijn vandaag de dag het ultieme middel om je bedrijf, kennis en kunde op een speelse en toch efficiënte manier onder de aandacht van je doelpubliek te brengen. Maar hoe maak je een perfecte eerste indruk? En welke boodschap stuur je op welk moment de wereld in? Kaplus helpt je met de juiste keuzes voor Facebook en aanverwanten. We ontwikkelen een efficiënte strategie, voeren ze uit, volgen alles op, rapporteren en sturen bij waar nodig. En natuurlijk zorgen we dat alles visueel aansluit bij de rest van je communicatie.


Meer weten over hoe we precies tewerk gaan?


Wat zit sowieso vervat in onze service?

Samenwerking met Matica, specialist in soft- en hardware

Als je website gelanceerd is, heb je nog 10 werkdagen de tijd om kleine wijzigingen voor te stellen. Daarna liggen ontwerp en grafiek helemaal vast. Bijgevolg verschuift je aanspreekpunt van Kaplus naar Matica, onze IT-partner die instaat voor de technische kant van de zaak. Heb je bijkomende vragen over de eigenlijke werking van je website? Dan staan zij klaar om je met veel kennis, kunde en geduld te helpen.

Hosting van je website

Matica verzorgt ook de hosting van je website. Die krijgt namelijk een bepaald domein toegewezen op een server of provider verbonden met het internet. Noem het de vergunning van je website om zich online te mogen vestigen. Host je je domein of site momenteel bij een andere provider? Geen probleem, dan zorgen we voor een vlekkeloze overgang en een volledige ondersteuning.

Handigheden om Google te vriend te houden

Wordpress, Joomla en Magento. Om er maar enkele te noemen. Platformen voor het bouwen van een website die Google graag in de armen sluit. We garanderen je een cleane codering zodat Google je website vlot indexeert. Door het gebruik van SEO en SEA bieden we je bovendien extra troeven om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten.

Support

Zit je met een vraag, of wil je een kleine aanpassing doorvoeren aan je website? Geen probleem: in het hostingpakket is 2 uur support per jaar voorzien. In de meeste gevallen volstaat dat ook. Bovendien houdt Matica je website gezond met preventieve updates. Wens je toch extra functionaliteiten of wil je bepaalde dingen wijzigen die meer tijd in beslag nemen? Dan krijg je op voorhand altijd een overzicht van het kostenplaatje. Heb je vragen over het eigenlijke ontwerp, dan zorgt Matica ervoor dat je terug in contact komt met Kaplus.