WELKOM

Wij zijn een klein team van grafisch vormgevers die met veel enthousiasme, lef en de nodige zin voor detail voor jou aan de slag gaan. Van je logo en huisstijl tot je drukwerk, website en meer. Je kan bij ons terecht voor al je visuele communicatie. Elk element van je verhaal zetten wij om in uitgekiende beeldtaal die exact vertaalt wat jij wil zeggen.

Hieronder vind je een uitgebreide selectie van onze portfolio, toegespitst op offline communicatie. Voorbeelden van websites en andere online tools wachten op jou in het luik ‘webdesign’. Veel klik- en kijkplezier!

OVER KAPLUS

Wie spreidt zijn of haar vleugels voor jou? Een blik op ons team.

Katrien Smet

Grafisch vormgever
katrien@kaplus.be

Katrien behaalde een licentie in de Grafische Vormgeving aan de Academie van Antwerpen en toetst vandaag de theorie aan de praktijk als ‘zaakvoerder’ en ‘art director’ van Kaplus. Al heeft ze zelf een hekel aan die termen. Voor haar mag het allemaal wat soberder. Ze stuurt haar team aan, stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat je krijgt wat je verlangt.

Katrien CLAES

Grafisch vormgever
katrien.claes@kaplus.be

Katrien is grafisch ontwerpster, schilderes, tekenares, illustratrice en beeldhouwer. Het is niet onwaarschijnlijk dat je haar illustraties al tegenkwam in menig kinderboek. Ze is een creatief brein dat altijd anders denkt. Voor Kaplus denkt en visualiseert ze als geen ander.

Naast dit vaste team doen wij een beroep op freelancers met elk hun eigen specialiteit, zodat je gericht geholpen wordt. Beschik je niet over teksten? Of heb je behoefte aan bijpassende foto’s? Dan doen onze copywriters en fotografen de job voor jou.