Kaplus

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ DOEN

BEVLOGEN ONTWERPEN

Die met beide voeten op de grond staan

 

Kaplus is een kleine ontwerpstudio met een grote liefde voor grafische vormgeving. Wij tekenen logo’s, ontwerpen huisstijlen en kneden websites. Verwacht van ons geen hoogdravende praat die u richting sterrendom katapulteert, wel de eerlijke passie die elk element van uw verhaal subtiel verbeeldt.

 

Kaplus is ook een luisterend oor. Stuwende kracht Katrien Smet is altijd uw contactpersoon. Zij neemt u bij de hand, proeft de sfeer binnen uw bedrijf en vertaalt elke prikkel naar een uitgekiende beeldvorming, samen met haar team. Afhankelijk van uw vraag, zet zij de juiste mensen in op de juiste plaats.

 


 

K+-2D

LOGO / CORPORATE IDENTITY / CAMPAGNE / FOLDER / BROCHURE / JAARVERSLAG / …

 


 

K+-3D

BELETTERING WAGENPARK / SIGNALISATIE / BEKLEDING INTERIEUR / VERPAKKING

 


 

K+-web

WEBSITE / ONLINE TOEPASSING

gevleugeld team. grote reikwijdte

KATRIEN SMET

Grafisch vormgever en eindverantwoordelijke

Katrien behaalde een licentie in de Grafische Vormgeving aan de Academie van Antwerpen en toetst vandaag de theorie aan de praktijk als ‘zaakvoerder’ en ‘art director’ van Kaplus. Al heeft ze zelf een hekel aan die termen. Voor haar mag het allemaal wat soberder. Ze stuurt haar team aan, stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat u krijgt wat u verlangt.

 


 

KATRIEN CLAES

Grafisch vormgever

Katrien is grafisch ontwerpster, schilderes, tekenares, illustratrice en beeldhouwer. Het is niet onwaarschijnlijk dat u haar illustraties al tegenkwam in menig kinderboek. Als onderdeel van het creatief atelier De Vlindervloer organiseert Katrien ook ‘Beparkte Oplage’, een markt voor mensen met talent die diverse locaties aandoet. Katrien is een creatief brein dat altijd anders denkt. Voor Kaplus denkt en visualiseert ze als geen ander.

 


 

GRIETJE UYTENDHOUWEN

Grafisch vormgever

Als er iemand haar strepen al verdiend heeft, is het Grietje wel. Ze werkte voor Duval Guillaume maar laat zich nu vooral onderdompelen in de culinaire sector. Haar meug: grafische vormgeving voor de haute cuisine. Niet alleen is het ontwerp van de bekende MUST EAT-boekenreeks van haar hand, haar creaties vallen ook bij menig topcuisinier in de smaak. Voor Kaplus serveert ze lay-outs, logo’s en webdesigns met een portie vriendelijkheid.

 


 

MATICA

Mens & IT

Cederic Van Herreweghe en Alexander Stierman zijn de techneuten achter Kaplus. Als Matica creëren zij websites en digitale toepassingen allerlei. Spreekt u geen programmeertaal? Dan zorgen zij ervoor dat het internet uw opdrachten perfect vertolkt.

 


 

BART GOSSELIN

Fotograaf

Als geen ander bestudeert Bart de wereld om zich heen. Hij studeerde af aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Sint-Niklaas om als fotograaf door het leven te gaan. Hij kijkt, kijkt en kijkt. Kortom: Bart ziet wat anderen niet zien en toont dat aan de wereld. Zijn specialiteit: het onvoorspelbare lijnenspel van architectonische parels.

 


 

BART DE MAESSCHALCK

Copywriter

Omdat woorden zijn helden zijn, studeerde Bart Journalistiek aan de Universiteit Gent. Na omzwervingen bij Groupon en reclamebureau ContentCowboys gooide hij het op een akkoord met zichzelf en dook het freelancersleven in. Bart weert kromzinnen en teert op fijnzinnigheden. Een pen die uitglijdt op de overtreffende trap hoeft u van hem dus niet te verwachten.

Volg ons
K+fb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrien Smet

KALLOBAAN 106
9120 BEVEREN
03 296 62 82
INFO@KAPLUS.BE

contacteer ons

Uw naam

Uw E-mail

Onderwerp

Uw bericht

KAPLUS SERVEERT U OOK KOFFIE BIJ DE BABBEL. KOM LANGS EN PROEF VAN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN.

volg ons
K+fb

Bevlogen ontwerpen

Kaplus houdt van eenvoudige maar uitgesproken designs. Schreeuwen doen wij niet, wel accentueren.

Grasduin in onze projecten en laat u inspireren.

CONTACTEER ONS!

meer info

WIE WIJ ZIJN

Kaplus is een ontwerpstudio uit Beveren. Niet van het type waarvan er zoveel zijn, maar een creatief collectief dat een aantal freelancers verenigt, elk met hun eigen talenten en specialiteiten.

meer info

WAT WIJ DOEN

Wat u aan de wereld wil vertellen, zetten wij om in uitgekiende beelden. Wij tekenen logo’s, ontwerpen huisstijlen en modelleren websites. En dat doen we met hart en ziel.

meer info

MAAK KENNIS

En of wij graag luisteren naar wat u te zeggen hebt. Geen ontwerpproces zonder het nodige inzicht in uw verhaal. Kom langs en schuif bij aan onze tafel. Ter kennismaking.

Volg ons
K+fb